Skip to main content

Παρά το γεγονός ότι οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι πολύ δημοφιλείς, οι χειμερινοί γάμοι έχουν τη δική τους μαγεία. ο Χειμώνας είναι μία  γοητευτική εποχή στη χώρα μας . Η έντονη γραφικότητα, έρχεται σε απόλυτο συνδυασμό με το γκρίζο τοπίο του χειμώνα και τα ζεστά χρώματα απογειώνουν το αποτέλεσμα. Ο χειμώνας έχει μυρωδιά κανέλας, ξύλου που καίγεται, ζεστής σοκολάτας και χρώματα που το καλοκαίρι δεν επιτρέπεται καν να χρησιμοποιήσεις. Το σκούρο κόκκινο, το μπλε, το ασημί και το χρυσό για παράδειγμα είναι αποχρώσεις που δίνουν αυτόματα μια νότα ζεστασιάς, γιορτινής ατμόσφαιρας και οικογενειακών στιγμών. Αυτό δηλαδή που θέλει κάθε ζευγάρι  να νιώσουν οι καλεσμένοι στο γάμο τους.

Επιλέγοντας να κάνετε τη δεξίωση γάμου σας κατά τη χειμερινή περίοδο και τις μεσημεριανές ώρες  έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Μια ολοήμερη εκδήλωση διαρκεί κατά κανόνα αρκετές ώρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους της δεξίωσης να ευχαριστηθούν τον χώρο σε όλες τις ώρες της ημέρας. Μιας και τον χειμώνα στην Ελλάδα οι μέρες είναι ηλιόλουστες, ως επί το πλείστον, ακόμη κι αν κάνει κρύο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν αρχικά τον κήπο κατά τη διάρκεια της ημέρας και εν συνεχεία  την αίγλη του βραδινού  φυσικού τοπίου με ρομαντικό φωτισμό.

Ταυτόχρονα οι καλεσμένοι, έχοντας απολαύσει μια γεμάτη μέρα, μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους σε μια λογική ώρα (ακόμη κι αν η βάση τους είναι σε μια επαρχιακή πόλη), ώστε  να ευχαριστηθούν την επόμενη μέρα με την οικογένεια τους χωρίς τη ταλαιπωρία από το ξενύχτι της προηγούμενης μέρας (αν η εκδήλωση είναι Σάββατο) ή να ξεκινήσουν την εργασία τους, την επόμενη μέρα ξεκούραστοι (αν η εκδήλωση είναι Κυριακή).

Η επιλογή μιας ολοήμερης εκδήλωσης, ελαχιστοποιεί τα παράπονα και τις απώλειες καλεσμένων, δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.  Επίσης είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι που ίσως έχουν καιρό να ειδωθούν και να εκφράσουν τη χαρά της ημέρας με ένα όμορφο γλέντι. Σίγουρα η δυναμική μιας ημερήσιας χειμερινής εκδήλωσης υπερτερεί έναντι της βραδινής, εφόσον οι καλεσμένοι μας ξεκινάνε τη μέρα τους ξεκούραστοι, με ενέργεια, σε μια υπέροχη στιγμή με όμορφα συναισθήματα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όσο δείχνουμε στους καλεσμένους μας ότι τους σκεφτόμαστε και τους σεβόμαστε, τόσο περισσότερη  καλή διάθεση και κέφι θα έχουν.

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε πολλές περισσότερες διαθέσιμες ημερομηνίες και  σε πιο οικονομικές τιμές ενώ ταυτόχρονα θα έχετε την άνεση, την πολυτέλεια και τη ζεστασιά όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Όπως και αν έχετε ονειρευτεί τη μέρα του γάμου σας, έχουμε τη δυνατότητα να την υλοποιήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, χαρίζοντας στη δεξίωσή σας εκείνα τα χρώματα, τις γεύσεις, τα αρώματα, τις μελωδίες και γενικότερα το στιλ που θα σας εκφράζει απόλυτα.  Αξιοποιώντας την αξεπέραστη φυσική ομορφιά, τις μοναδικές παροχές και τις απεριόριστες δυνατότητες του κτήματός μας, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, θα φροντίσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με τη διοργάνωση της δεξίωσης ή και του μυστηρίου του γάμου σας.

Leave a Reply

advanced-floating-content-close-btn