Skip to main content

Ο ερχομός του μωρού μας στη ζωή ήταν αναμφίβολα ότι πιο όμορφο και συγκλονιστικό και τώρα ήρθε η ώρα να οργανώσουμε την πρώτη του μεγάλη και επίσημη γιορτή: τη βάπτισή του.

Θέλαμε να είναι όλα παραμυθένια, τόσο το θείο Μυστήριο, όσο και η δεξίωση, που ακολούθησε. Να εκφράζουν τα γλυκά συναισθήματα που νιώθουμε για τον νεοφώτιστο Στέφανο Ευάγγελο , αλλά και να αποτελέσουν για όλους μας μια υπέροχη ανάμνηση.

Στο Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ  δημιουργήσαμε το πιο χαρούμενο, τρυφερό και ονειρεμένο σκηνικό. Γεμάτο με πανέμορφα, παιχνιδιάρικα και αγαπησιάρικα χρώματα, αρώματα, γεύσεις, λουλούδια και μουσικές.

Όλα ήταν πραγματικά υπέροχα, από τα  λουλούδια σε έντονους χρωματισμούς,  δια χειρός Κωνσταντίνας Περαχωρίτη και Γιώργου Σαγιάννη του studio Εαρεvent, την γλυκιά μουσική του DJ Δημήτρη Παπαδάκη, τα εξαιρετικά εδέσματα του Cheff Χαρίδημου Μακράκη, τον πολυτελή εξοπλισμό και το εξαιρετικό service του Catering Club Service, τα Γλυκά του Candy Candy (Γιώτα Γεωργιάδου) που κόσμησαν το τραπέζι ευχών, τις υπέροχες διημιουγίες της Μελίνας Πιπεροπουλου από το my eventfairies, ως τις εξαιρετικές φωτογραφίες της  Τσελίνας Τσέλιου. Συνεργαστήκατε όλοι τόσο τέλεια και κάνατε τη ζωή μας εύκολη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αγαπημένους μας νονούς Πέτρο και Εύη για τη τιμή που μας έκαναν, τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τους συνεργάτες μας που ήταν δίπλα μας σε αυτή τη ξεχωριστή  εκδήλωση.

Χώρος εκδηλώσεων:  Κτήμα Εφηλένα

Catering: Club Service Catering

Ανθοστολισμός: Εαρevents

Γλυκά για το τραπέζι ευχών: Candy Candy

DJ: Δημήτρης Παπαδάκης

Φωτογραφία: Τσελίνα Τσέλιου

Make up artist: Γεωργία Γιαννακούδη

Προσκλητήριο / μπομπονιέρα / βαφτιστικά: My eventfairies by Melina Piperopoulou

Leave a Reply

advanced-floating-content-close-btn