Skip to main content
Το Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ συνδυάζει την ανεπιτήδευτη κομψότητα, με τη διακριτική πολυτέλεια, τη vintage διακόσμηση με τη ζωντάνια και την ανεμελιά της μποέμ αισθητικής, αν την επιλέξετε ως επιπλέον παροχή. Είναι άνετο αλλά όχι αχανές και απρόσωπο, με αρχιτεκτονικές πινελιές που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν, όπως: ο καταρράκτης με το βραχόκηπο, τα ιδιαίτερα φυτά, η ρομαντική λιμνούλα, η μικρή πισίνα με το τρεχούμενο νερό από το κιούπι δίπλα στο ναό του Αγίου Δημητρίου, το πανέμορφο οκτάγωνο μπαρ-κιόσκι, το επιβλητικό στεγασμένο αίθριο.
Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, ξεχωρίζει χάρη στον κοσμοπολίτικο αέρα του και αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των κοινωνικών, πολιτιστικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Έχει καταξιωθεί, χάρη στην υψηλή αισθητική, στην άψογη εξυπηρέτηση, στην τεχνογνωσία, στην πολυετή εμπειρία, στην υπευθυνότητα, στη δημιουργικότητα και στον επαγγελματισμό των ανθρώπων του. Της εξειδικευμένης ομάδας και των προσεχτικά επιλεγμένων συνεργατών του, που θεωρούν την ικανοποίηση κάθε σας επιθυμίας και την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσής σας προσωπική υπόθεση.

Οι ανθρωποί μας!

Εμπνεόμαστε από το όνειρό σας και ως συνοδοιπόροι σας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, γινόμαστε μέρος μιας γλυκιάς ανάμνησης που θα σας συντροφεύει!

Σε αυτή την πορεία μας έχουμε επιλέξει ένα δίκτυο συνεργατών που εγγυάται ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι άψογη και η εκδήλωση σας στον χώρο μας, θα μείνει αξέχαστη!

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Τηλ. : 6937 408 778

Έλενα Λιούρκα

Τηλ. : 6932 625 322

Έφη Λιούρκα

Η Φιλοσοφία μας

Ο γάμος, η βάπτιση, το πάρτι, η κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση που έχετε σκεφτεί και σχεδιάζετε γίνονται για εμάς όχι μόνο πηγή έμπνευσης, αλλά και προσωπική υπόθεση, γιατί είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας και θεωρούμε την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σας προτεραιότητά μας. Αδιαπραγμάτευτες αξίες μας αποτελούν ο επαγγελματισμός και η συνέπεια, η ξεκάθαρη και αναλυτική πληροφόρηση, ο απόλυτος σεβασμός στην προσωπικότητα αλλά και στις ανάγκες σας.
Κάθε φορά που τελειώνει ένα event στο Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ θέλουμε οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, ευτυχισμένοι, να έχουν τις ομορφότερες αναμνήσεις από την όποια σημαντική γι αυτούς ημέρα, αλλά και από εμάς. Να έχουμε καταφέρει να τους προσφέρουμε αυτό ακριβώς που είχαν ονειρευτεί, μια μοναδική εμπειρία για τους ίδιους, αλλά και για τους καλεσμένους τους.
Στις βασικές επιδιώξεις μας συγκαταλέγονται η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η φιλική και οικία ατμόσφαιρα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, οι πρωτότυπες ιδέες και οι εξατομικευμένες προστάσεις. Επίσης, δίνουμε εξαιρετική σημασία σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφαλή διεξαγωγή της κάθε εκδήλωσης στο Κτήμα ΕΦΗΛΕΝΑ, γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε και την απαραίτητη καθοδήγηση, ως προς την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών.
Με στόχο να μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο αλλά και αρμονικό αποτέλεσμα συνεργαζόμαστε αποκλειστικά ή έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που κινούνται στο ίδιο πλαίσιο και έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς.

advanced-floating-content-close-btn