παιδικό πάρτι

Αξέχαστα παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις
στο Κτήμα Εφηλένα!

Οι πρωτότυπες ιδέες, η παιχνιδιάρικη διάθεση και οι άφθονες διασκεδαστικές εκπλήξεις αποτελούν τα βασικά συστατικά ενός ξεχωριστού, πετυχημένου και αξέχαστου παιδικού πάρτι ή εκδήλωσης. Και αυτό ακριβώς μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε στο Κτήμα Εφηλένα, μεταμορφώνοντας το χώρο μας στο ομορφότερο και πλέον ιδανικό σκηνικό για κάθε πάρτι με αφορμή τα γενέθλια ή την ονομαστική εορτή του λιλιπούτειου πρωταγωνιστή της ζωής σας. Να του προσφέρουμε ανεκτίμητες στιγμές χαράς, παιχνιδιού, ποιοτικής ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς μέσα στη φύση, που θα χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη του και θα ενθουσιάσουν τους φίλους του.

Σε συνεργασία με τους έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο συνεργάτες μας έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί το πάρτι που έχει ονειρευτεί κάθε μικρός μας φίλος. Να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας, αλλά και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για θεματικά παιδικά πάρτι, ανάλογα με την ηλικία και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του παιδιού σας, τον αριθμό των προσκεκλημένων σας, αλλά και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Ξεκινώντας από την κατάλληλη διαμόρφωση και τον άκρως παιχνιδιάρικο στολισμό θα φροντίσουμε και θα επιμεληθούμε τα πάντα με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε μεμονωμένα ή συνδυαστικά παροχές όπως:

  • ευφάνταστα παιδικά μενού και εντυπωσιακές τούρτες με ποικίλες γεύσεις και παραστάσεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
  • παρουσία παιδαγωγών, κλόουν, ανιματέρ, καραγκιοζοπαιχτών, αγαπημένων παιδικών ηρώων, face-painters, ταχυδακτυλουργών, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρων, μίμων, φωτογράφων, αλλά και DJ’s, που μπορούν να εγγυηθούν απίστευτο κέφι και πολύ χορό.
  • Άφθονα παιχνίδια, ομαδικά, διαδραστικά, με βάση το θέμα του πάρτι, αλλά και εκπαιδευτικά. Καλλιτεχνικά εργαστήρια και θεάματα, κουκλοθέατρο, μπαλόνια διαφόρων σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων, μπαλονοκατασκευές, μηχανές για σαπουνόφουσκες, πινιάτες, παιδικά πυροτεχνήματα (αθύρματα), φωτορυθμικά, ντισκομπάλες και άλλα πολλά.